Automation

Automatisering av återkommande eller resurskrävande processer som påverkar möjligheten att leverera på kunders och medarbetares krav är en förutsättning i moderna verksamheter. Vi på Leadfront är specialister på att automatisera försäljning och marknadsföringsprocesser. Vi vet vad du kan automatisera och vart du börjar. Oavsett dina förutsättningar eller system hjälper vi dig att designa och införa automatiserade processer.

Automation banner

Data management

Använder du din data på rätt sätt? Bristande koll på data och undermålig datakvalitet kan hindra utvecklingen av processer och system, och försvåra utvecklingen av nya tjänster och kundupplevelser. Vi har metoder och verktyg för att säkerställa att din data är i ordning och uppfyller krav och regler.

Business process automation

Digitalisera, automatisera och optimera dina affärskritiska arbetsflöden: minimera administration, spara tid och pengar, och öka effektivitet. Vi hjälper dig att implementera metoder och system som ger översikt och kontroll över dina affärsprocesser, så du kan fokusera på din kärnverksamhet.

System procurement

Vilket eller vilka system är rätt för just dig och din verksamhet? Valmöjligheterna är många och systemens styrkor och svagheter, för- och nackdelar är inte alltid uppenbara. Vi är din oberoende partner genom hela inköpsprocessen, från förstudie och utvärdering till förhandling och upphandling.

Implementation & integration

Införandet av ett nytt verksamhetssystem innebär ofta komplexa projekt, både organisatoriskt och tekniskt. Vi vet vad som krävs för att lyckas, från förändringsledning och tydlig planering, till konfiguration, dataflöden och integrationer med andra system. 

KONTAKT

Behöver du hjälp med digitalisering eller har en fråga?

Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss inom kort.