Operation

Använd era digitala sälj- och marknadssystem på bästa sätt. Ett samspelt team med tvärfunktionell kompetens och rätt verktyg ger snabba resultat. Därför matchar vi rätt kompetens från oss, med rätt personer hos er för att bygga team med förutsättning att få saker gjorda.

Operations

Hire consultant

Dagens sälj- och marknadssystem är kraftfulla men också komplexa – att komma igång på bäst sätt kräver ofta extern kompetens och expertis. Våra certifierade Marketing Automation och CRM- konsulter hjälper dig med det dagliga arbetet och ser till att du når önskade resultat snabbt.

Growth hacking

Growth hacking är en inställning, strategi, arbetssätt och digital verktygslåda som hjälper dig mäta och snabbt analysera kund- och marknadsdata, och sedan skapa hypoteser som omgående kan testas mot varandra. I korthet, så nära designad tillväxt man kan komma.

Data Driven Marketing

Varför inte marknadsföra med precision? Med datadriven marknadsföring ökar sannolikheten att nå rätt målgrupp, med rätt innehåll, vid rätt tidpunkt. Vi hjälper dig berika kundprofiler med data som ökar precisionen och relevans.

System training

Använder du ditt Marketing Automation/CRM system optimalt? Våra systemspecifika utbildningsprogram ger dig djupgående insikter och praktisk kunskap i systemens styrkor, begränsningar och funktionalitet, och hjälpa dig komma igång med automatisering på bästa sätt.

SMarketing

Är en affär sälj- eller marknadsgenererad? Vi hjälper dig att implementera och optimera SMarketing processen, en integrerade sälj- och marknadsfunktion som sätter kunden i fokus, ger dig 360-graders kundöversikt och möjliggör kundupplevelser i världsklass.

Digital sales acceleration

Med hjälp av digitala processer och verktyg hjälper vi dig korta ner försäljningscykeln och samtidigt säkerställa att varje affär får avslut på snabbast och bästa sätt, utan att offra kundupplevelsen.

KONTAKT

Behöver du hjälp med digitalisering eller har en fråga?

Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss inom kort.